Creatieve workshops in de planning….

Creatieve Workshops…..

Ik heb me voorgenomen om in het najaar van 2017 te starten met het geven van diverse creatieve workshops voor zowel kinderen als volwassenen. šŸ™‚

Ik heb hier thuis ruimte voor groepen van 8 tot max. 10 personen.

Het valt me steeds meer op dat op de basisscholen de nadruk ligt op theoretische zaken en presteren…. het creatieve verdwijnt steeds meer, er is geen tijd meer voor, de fantasie wordt niet meer geprikkeld en motorische vaardigheden niet meer aangeleerd….

Ik wil dit middels diverse creatieve workshops proberen “op te vangen”. D.m.v. het werken met hout, metaal, natuurlijke materialen, maar ook de basis van tekenen, schilderen en nog meer creatieve zaken die de fantasie van kinderen weer prikkelen en ze nieuwe vaardigheden leren, eventueel aan de hand van thema’s.

Voor volwassenen wil ik creatieve workshops gaan geven in o.a. schilderen, gemengde technieken (mixed media), deco artikelen maken etc. en onder het genot van een hapje en drankje lekker te midden van andere workshopgenoten een gezellig “avondje uit” creĆ«ren.

Om te toetsen of hier animo voor is, plaats ik dit bericht.

Lijkt jou (of je kinderen) dit iets en wil je hierover graag op de hoogte gehouden worden?

stuur me dan een privƩ-berichtje met je naam en e-mail adres. Of stuur een mailtje met je gegevens naar: yvonne@hofdesign.nl

Zodra ik de workshops heb uitgewerkt, ben je een van de eersten die het middels een nieuwsbrief te horen krijgt, en kun je alvast “intekenen” voor Ć©Ć©n of meerdere workshops voordat ik het op Facebook “adverteer”. šŸ™‚

Heb je ideeƫn ten aanzien van een workshop? geef ze me gerust door, dan kan ik kijken of er genoeg animo voor is en het opnemen in mijn programma.

Heb je ideeƫn ten aanzien van workshops voor kinderen (vanaf ongeveer 8 jaar)? Dan hoor ik ook dat graag en kan ik kijken wat ik kan uitwerken tot een leuke en geschikte workshop.

Het is de bedoeling dat workshops voor volwassenen plaats gaan vinden op avonden (je mag ook daarin je voorkeur alvast aangeven) en voor kinderen op bijvoorbeeld de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en of zaterdagmiddag.

Deel dit bericht gerust!

Des te meer feedback ik krijg, des te groter de kans dat ik gewilde workshops kan uitwerken in de zomerperiode en in het najaar kan starten met een uitgebreid aanbod, diverse data, en gezellig volle groepen. šŸ™‚

(uiteraard heb ik de zomerperiode nodig om de workshops uit te werken, te inventariseren welk gereedschap en materiaal aangeschaft moet worden en om een te planning maken)
Ik zit al vol ideeĆ«n…

Graag hoor ik van jullie,

Groetjes, Yvonne Hofman Portrettekenaar @ Hofdesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *