KreaDoe 2017

 

Een lange, maar gezellige treinreis met twee keer overstappen hadden we achter de rug toen we bij de jaarsbeurshallen aankwamen.

Nadat Ronja en ik onze jassen in de garderobe hadden “gedumpt” (daar wil je echt niet de hele dag mee rondsjouwen) kwamen we bij de ingang van de KreaDoebeurs in de jaarbeurshallen in Utrecht.  Een geroezemoes van druk pratende mensen was duidelijk hoorbaar.

Wat een ongelooflijke drukte!

Wat veel stands! en wat veel hobbyisten!!

Je kon soms over de koppen lopen.

Twee enorme hallen vol nieuws, materialen en workshops. Bijna teveel om in één middag te bekijken. Gelukkig wisten we tevoren wat we wilden zien en doen.

Ronja heeft een leuke workshop gedaan en is weer met leuke hobby materialen thuis gekomen, dus zij vermaakt zich de komende tijd wel. Op tekengebied was er oor mij weinig nieuws te vinden, maar ik heb uiteraard wel weer inspiratie opgedaan, ook voor workshops.

Deze tas is door Ronja uitgezocht als “maak-idee”!  Ik moet het uitvoeren, zij heeft een bedrukt stoppaneeltje uitgezocht. 😉

 

Uiteraard veel visitekaartjes uitgewisseld en flyers meegenomen, om alles thuis nog eens rustig door te kunnen nemen. Wat leuke hobby boeken aangeschaft voor Ronja en mijzelf.

En uiteraard heerlijk gegeten! verbazend dat er zoveel mensen voor de friet en hamburgers gingen, terwijl er zoveel anders lekkers te krijgen was (waar gelukkig geen ellenlange rijen stonden 🙂 )

Dus heerlijk pizza gegeten bij een leuke foodtruck die ook in de hal aanwezig was.

Verder leuke dingen gezien om de hal en stands aan te kleden.

Hoe simpel ook, een bron van inspiratie!

(zo’n linten-kroonluchter hangt trouwens al een jaar of 5 op Ronja’s kamer, door mij gemaakt)

 

Enorme “stenen” van vilt gemaakt!!

En een wand waar met Posca krijt-stiften op gekleurd en getekend mocht worden waar en wanneer men wilde!

 

Echt een aanrader voor de haker, breier, sieraden-maker, knutselaar, kransen-maker, naaister, cup-cake-bakker, stempelaar, kleier, woondeco-maker, wol-vilter en alle andere hobbyisten 🙂

 

Moe maar voldaan zijn we weer thuisgekomen, na een lange warme treinreis en een shopper (van de KreaDoe natuurlijk 🙂 ) vol knutselspullen voor Ronja en vooral flyers en visitekaartjes voor mij.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *