ijshofke

Bent u in de buurt van Roodeschool en heeft u behoefte aan koffie, thee, frisdrank of misschien wel een ijsje? Rij, wandel of fiets dan langs IJshofke, Prinsenhof 6, Roodeschool.

Yvonne en Alex Hofman vertellen meer:

Over IJshofke

“Aan de rand van Roodeschool, op 2 minuten afstand van het treinstation is sinds voorjaar 2020 IJshofke te vinden. Bij IJshofke wordt verpakt ijs, koffie, thee en frisdrank verkocht, dat bij mooi weer, genuttigd kan worden in de ruime achtertuin op een van de zitjes. Men kan bij IJshofke even lekker bijkomen in de ruime, omsloten achtertuin op één van de zitjes, in de zon of juist schaduw, onder het genot van iets lekkers, aan het einde, of juist aan het begin van wandel- of fietstocht.”

Stempelpost Pronkjewail-Oost route

Sinds 1 April 2020 is IJshofke een “gouden” stempelpost voor de wandelaars van de Pronkjewail-Oost route. “We wensen de wandelaars van de Pronkjewail-Oost route, waarvan wij een gouden stempelpost zijn, en natuurlijk ook al onze andere gasten, veel plezier van al het moois dat Het Hogeland te bieden heeft, dat mede door het Pronkjewailpad op bijzondere wijze beleefd kan worden. We vinden het dan ook erg leuk om als stempelpost een bijdrage te leveren aan de beleving ervan.”

IJsvlag

Wij hanteren ruime openingstijden, maar over het algemeen geldt:
Als de ijsvlag voor aan de oprit wappert, zijn we geopend.

Kom even lekker tot rust na
wandel- of fietstocht op één
van de gezellige zitjes in de
tuin van ijshofke.

Onder het genot van een kopje koffie, thee, frisdrank of een ijsje is het heerlijk toeven in zon of schaduw.

"Opmerkingen als: "als ik nu niet verder ga, val ik hier nog in slaap in het zonnetje, zo lekker zit het", "Wat een gastvrijheid" en "wat een heerlijke tuin", zijn enkele van de opmerkingen die door bezoekende wandelaars al zijn geuit.",

Meest gastvrije stempelpost”

Op zaterdag 6 november 2021 is IJshofke door de wandelaars van de Pronkjewailpad-Oost route uitgeroepen tot “Meest gastvrije stempelpost”.
Van de ruim honderd stempelposten waren er tien genomineerd tot “zeer gastvrije stempelpost”, zij ontvingen alle tien een oorkonde. IJshofke kreeg, behalve de oorkonde, ook nog een glazen bokaal met daarop de kernwoorden die passen bij gastvrijheid.
De bokaal werd officieel uitgereikt door Peter Velthuis van Tocht om de Noord in de Martinikerk in Groningen aan Gastheer- en vrouw van

IJshofke: Alex en Yvonne Hofman.


Hofdesign Yvonne Hofman, Prinsenhof 6, 9983 PJ, Roodeschool,
0595-413226 KVK: 65024540

error: Content is protected !!