Blik op de Kunst 10 juni 2017

A.s. zaterdag 10 juni 2017 organiseert Stichting “Blik op Uithuizermeeden” weer de jaarlijkse themadag!

Dit jaar is het Kunst in de breedste zin van het woord.

Rondom de Meister toren, aan de Torenstraat in Uithuizermeeden, zijn tal van kraamhouders te vinden die kunst met een grote K maken.

Variƫrend van Portrettekeningen, Eigengemaakte en gerecyclede sieraden, bloemsierkunst, fotografie tot eigengemaakte zeep en verzorgingsproducten van natuurlijke materialen.

Voor elk wat wils dus.

Deze dag wordt muzikaal omlijst door SDG, Volksonderwijskoor en de jeugd van Immanuel en Eemskapel. De Mariatoren (Meistertoren) is deze dag ook geopend.

Voor andere activiteiten deze dag, lees gerust het bijgevoegde krantenartikel even door šŸ™‚

 

Wij (Ronja en ik) delenĀ er in elk geval ook een kraam!! Ā Ronja met haar eigengemaakte en gerecyclede sieraden (ook nikkelvrij) en ik met mijn getekende portretten!! Ā Binnenkort start ik ook met diverse creatieve workshops!!

Wil je graag een getekend portret (bijvoorbeeld als huwelijkscadeau, verjaarscadeau of andere feestelijke gelegenheid, als herinnering of iets dergelijks?) Ā of heb je interesse in de workshops die ik wil gaan geven? Kom gezellig naar onze kraam en laat daar je gegevens achter, even gezellig kletsen, en rondsnuffelen.

Hopelijk tot a.s. zaterdag!! Ā  Ā (van 11:00 – 17:00 uur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *