Sfeervol en kleurrijk Art Carnivale

Wat een geweldig feest!

We hebben een Zonnig, Ā sfeervol en kleurrijk Art Carnivale achter de rug!

Op zaterdag 22 juli 2017 waren Ronja, Max en ik aanwezig met onze kraam, ik wederom met (een deel) mijn tekenwerk en Ronja met haar (deels) zelfgemaakte en gerecyclede armbanden, kettingen, oorbellen en sleutelhangers. Max hielp mee op- en afbouwen, inrichten en hielp waar kon met de verkoop.

Echt super!!

Het was een ongelooflijk druk bezochte dag, zowel de bezoekers als de standhouders en muzikanten waren erg divers.

Er was voor jong en oud van alles te zien en te doen, en ook de inwendige mens werd goed verzorgd! er was allerlei heerlijk eten, ijs en drinken te koop.

We hebben ook heel bijzonder geklede mensen de revue zien passeren. Erg mooi om te zien dat tijdens zo’n markt/festival de mens helemaal zichzelf kan en mag zijn in al zijn verscheidenheid.

Wat een heerlijk sfeertje!!

Voor wij ‘s morgens vertrokken leken de weergoden ons niet zo gunstig gezind, maar vanaf aankomst hebben we maar twee hele kleine, korte regenbuitjes meegemaakt en een onweersbui die om ons heen trok. Wat hebben we dus een geluk gehad met het weer! Het was veelal zonnig en erg warm.

We hebben weer goed zakengedaan op de markt. Ronja en Max hebben flink wat sieraden mogen verkopen, en Ronja heeft heel wat glitter-tattoos “gezet” bij zowel kinderen als volwassenen šŸ™‚ Ā Soms was er zo’n aanloop op de glitter-tattoos, dat ik een helpende hand moest bieden !! šŸ˜‰

Ik heb ook weer van veel belangstelling voor mijn werk mogen genieten en erg leuke en verrassende gesprekken gevoerd.

Tegenover onze kraam stond een grote, deels open tent, waar allerlei leuke muziek werd gespeeld, waaronder heerlijke jazz.

Kortom: een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *